【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
鄧麗君

鄧麗君

找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 11|回復: 0

fiery play

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 2026-9-3 07:55:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na fiery play com przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|鄧麗君

GMT+8, 2026-9-19 02:56 , Processed in 0.022611 second(s), 20 queries .