|
|
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x35, co jest w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na fieryplay przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj. |
|