|
|
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to ilosc slotow — gdzies 7 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
U mnie to Book of Dead plus Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Jest tez Yggdrasil i troche Betsoft, wiec dostawcy sa normalni. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, mnie to jakos nie kreci. Na zywo to Evolution robi robote — Crazy Time jest po angielsku, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Bonus powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl plus paczka free spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez drobny no deposit po potwierdzeniu konta, choc to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz obrót bonusem przed rejestracja.
Kasa to dla mnie plus. Blikiem przelew leci w sekunde, minimalny depozyt okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i schodzilo w kilka godzin, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. KYC to jednak mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Apka na Androida dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie bywa roznie. Formalnie Curacao, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku trzeba pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow. |
|