|
|
Obstawiam tu z czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo wrzucic pare slow. Trafilem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — jakies 7 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.
U mnie to Sweet Bonanza plus Sweet Bonanza, no i Pragmatic Play. Jest tez Play'n GO i troche Microgaming, wiec providerzy sa normalni. Aviator i te crashe tez maja, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live kreci Evolution — Lightning Roulette z angielskim krupierem, polskich stolow nie widzialem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Wager wynosi x40, czyli nie ma cudow — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu po weryfikacji, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody sa wypisane na 888starz bonus code 2026 zanim wplacisz.
Kasa dzialaja przyzwoicie. Karta depozyt wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyciagalem w krypto i szlo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak byla upierdliwa — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie calkiem znosnie, z tym ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS bywa roznie. Papiery Curacao, nie polska, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow. |
|