【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
鄧麗君

鄧麗君

找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 1|回復: 0

mostbet aplikacja

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 3 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na mostbet aplikacja jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|鄧麗君

GMT+8, 2026-8-9 20:40 , Processed in 0.019981 second(s), 18 queries .