|
|
Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet apk jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia. |
|