|
|
Gram tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na mostbet pl aplikacja jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc. |
|