fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na fieryplay code zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
頁:
[1]