888starz apk
Gram tu od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec podziele sie wrazeniami. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Warunek obrotu x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Swieze promocje sa opisane na 888starz download – kroki i metody pobrania aplikacji jesli komus sie chce grzebac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Wyplaty sa ok, bez dramatow. E-portfele typu Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, smiga bez crashy. Ostrzezenie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, nie dotykajcie tego, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.
頁:
[1]