888starz
Gram tu jakies pol roku, mysle ze mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek — gdzies 7 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.U mnie to Sweet Bonanza oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic. Znajdziesz tez Play'n GO oraz Betsoft, wiec pod tym wzgledem sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution — Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu wynosi x35, wiec trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to rotuje — to co akurat leci sprawdzisz na 888starz pl jesli ci zalezy.
Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Blikiem wplata leci w sekunde, minimum to jakies 20-25 zl. Wyplacalem na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.
Aplikacja mobilna dziala i jest lzejsza od strony, jedyne ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Licencja to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie musisz ogarnac na wlasna reke. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.
頁:
[1]