888starz_owPr 發表於 2026-8-18 02:26:19

888starz

Gram tu od jakichs pol roku, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Trafilem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — cos kolo 5-6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Nic odkrywczego: Gates of Olympus plus Gates of Olympus, no i to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Play'n GO i troche Betsoft, wiec pod tym wzgledem to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, to akurat szkoda.

Bonus powitalny to 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi paczka free spinow, rozlozone na raty. Wager wynosi x40, standardowo, czyli realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Widzialem tez drobny no deposit za sama rejestracje, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody widac na 888starz zanim wplacisz.

Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Karta depozyt wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel i schodzilo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja to jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida dziala i jest lzejsza od strony, tylko ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
頁: [1]
查看完整版本: 888starz