888starz
Siedze na tym z trzech miesiecy, mysle ze moge sobie pozwolic cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — cos kolo 5-6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.U mnie to Gates of Olympus plus Sweet Bonanza, czyli to samo co wszedzie. Jest tez Play'n GO oraz Microgaming, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Live kreci Evolution — Monopoly Live z angielskim krupierem, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu wynosi x40, czyli trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Widzialem tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, ale to zmienia sie co chwile — to co akurat leci sprawdzisz na 888starz bet no deposit bonus przed rejestracja.
Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Karta wplata jest natychmiast, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate w krypto — schodzilo do godziny, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, tylko czasem czujesz bota.
Aplikacja mobilna dziala i jest lzejsza od strony, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie bywa roznie. Formalnie to Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku kazdy musi ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.
頁:
[1]