888starz_faPl 發表於 2026-8-14 21:38:55

888starz

Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, to chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.

U mnie to Book of Dead i Sweet Bonanza, standard — to samo co wszedzie. Jest tez Play'n GO oraz Play'n GO, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution — Lightning Roulette z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl i do tego paczka free spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu jest x35, czyli nie ma cudow — radze doczytac, serio. Bywa tez drobny no deposit za sama rejestracje, tylko ze to zmienia sie co chwile — to co akurat leci sprawdzisz na 888starz aplikacja zanim wplacisz.

Kasa — tu akurat nie narzekam. Blikiem depozyt leci w sekunde, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. KYC to jednak mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.

Aplikacja mobilna dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, jedyne ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie jest przez TestFlight. Papiery Curacao, czyli 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.
頁: [1]
查看完整版本: 888starz